Izdelujemo, montiramo in servisiramo.

Podjetje Betas d.o.o. je bilo ustanovljeno na področju nekdanjega podjetja Kovinarska Krško. Glavna vodila podjetja so kakovost storitev, profesionalnost izvedbe in zadovoljstvo naročnika.

 

Oddelki podjetja so sestavljeni iz posameznih enot, ki so specializirane za dimenzioniranje, postavitev, montažo, zagon in servisiranje postrojenj. Glavna področja dela so asfaltne baze in betonarne, poleg teh pa tudi tovarne polimernih bitumnov in bitumenskih emulzij.

 

Vizija podjetja je, da postanemo mednarodno priznano in uveljavljeno podjetje, ki je usmerjeno v zagotavljanje visoke kakovosti načrtovanja, izdelave, montaže in servisiranja asfaltnih baz ter betonarn.

 

Celovita podpora od idejne zasnove do proizvodnje asfalta.

 

Pogoji za uspešno izvedbo projekta je dobra priprava in načrtovanje projekta, izbira prave ekipe ter strokovnost vodenja.  

 

Za naročnika je zato prikladno in koristno, da mu pri izvajanju projekta ob strani stoji strokovnjak, ki ima s takšnimi projekti bogate izkušnje, ki razume specifičnost posamezne izvedbe, ki zna predvideti zaplete in nanje opozoriti, če do njih pride, pa tudi ustrezno ukrepati.

 

Bogato znanje zaposlenih, uporaba sodobnih tehnologij ter izpolnjevanje standardov so najboljše zagotovilo, da so naše storitve kakovostne in profesionalne

 

 

 

Zanesljiv partner pri vaših novih investicijah.

 

Z vrhunsko tehnologijo, znanjem in večletnimi izkušnjami stremimo k odličnosti in preseganju pričakovanj naših naročnikov.

 

Glavne prednosti podjetja so predvsem kakovostna izdelava, hitra in preprosta postavitev ter visoka življenjska doba opreme.

Leta 2015 smo razvili programsko opremo prihodnosti, ki naročniku zagotavlja vrsto inovativnih rešitev in je zelo preprosta za uporabo.

 

Pri razvoju smo sodelovali le z najboljšimi. Osredotočili smo se predvsem na želje naročnikov in izpolnjevanju standardov ter tržišču ponudili kompleksno programsko SOFTWARE rešitev

 
Vsi rezervni deli so vedno na zalogi.

 

Podjetje BETAS ima na zalogi vse potrebne rezervne dele za asfaltne baze in betonarne ter zagotavlja njihovo hitro vgradnjo. Vsi rezervni deli v naši ponudbi so originalni, novi in imajo 5 let garancije.

 

Nekateri rezervni deli so na voljo tudi po znižani ceni za 20% ali več.

 

Če želite prejeti našo ponudbo, nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje.

 

00386 41 645 155   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.   POVPRAŠEVANJE

M: 00386 41 645 155   E: info@betas.si
© 2017 - Betas d.o.o. - Vse pravice pridržane. Agencija.5ka