Boste pri naslednji investiciji potrebovali pomoč strokovnjakov? 
Vprašajte nas

Majhni ali veliki projekti? Ni pomembno! Mi zmoremo vse!Strokovnjaki za individualne projekte.

Izdelki podjetja BETAS sodijo med najmodernejše in tehnološko najboljše v svoji panogi. Ustrezajo vsem tehničnim standardom in okoljskim predpisom, zato je njihov vpliv na okolje minimalen. Zaradi optimiziranega tehnološkega procesa in vrhunskih sestavnih delov je poraba električne energije za proizvodnjo asfalta in betona izjemno nizka. Kakovostni strojni elementi zagotavljajo nizek nivo hrupa med obratovanjem. 
Ne obupujte. Mi imamo rešitev.

Pogoji za uspešno izvedbo projekta so dobra priprava in načrtovanje, izbira prave ekipe ter strokovnost vodenja. Za naročnika je zato koristno, da mu pri izvajanju projekta ob strani stoji strokovnjak, ki ima s takšnimi projekti bogate izkušnje, ki razume specifičnost posamezne izvedbe, ki zna predvideti zaplete in nanje opozoriti, če do njih pride, pa tudi ustrezno ukrepati. Bogato znanje zaposlenih, uporaba sodobnih tehnolog ter izpolnjevanje standardov so najboljše zagotovilo, da so naše storitve kakovostne in profesionalne
Izboljšamo tehnologijo in kakovost proizvodnje.

Potrebujete programsko opremo, ki je prilagojena dejanski izvedbi vašega postrojenja? Gotovo imamo rešitev za vas. Naša programska oprema omogoča nazoren animiran prikaz proizvodnje, zagotavlja visoko natančnost vodenja in časovno optimizacijo procesa, napake v delovanju pa prikaže v tekstovni ali grafični obliki. Z modernizacijo boste izboljšali tehnološki proces in kakovost proizvedenega asfalta oziroma betona, obenem pa boste ves čas imeli natančen in pregleden vpogled v proizvodni proces.

Izdelujemo, montiramo, moderniziramo, servisiramo in vzdržujemo. 

M: 00386 41 645 155   E: info@betas.si
© 2017 - Betas d.o.o. - Vse pravice pridržane. Agencija.5ka